7 Ağustos 2012 Salı

Google Londra 2012 basketbol oyun logosu

Londra 2012 Olimpiyatları açılışından bu yana toplam 13 özel Doodle yapan Google, dün ilk kez interaktif oyun logosu kullanmıştı.Google'nin bu oyun logosu çok tutunca bugünde ikinci interaktif oyun doodle'si geldi.
Google bugünde milyonlarca taraftarı bulunan basketbolu ana sayfasına taşıdı.
Bunun için bir basketbol salonununda elinde top olan bir erkek sporcuyu yerleştiren Google, yine interaktif oyun imkanı sunuyor.
Google'nin oyunun kuralları
Google'nin ana saygasına koyduğu oyunun kuralları son derece basit.Oyuna başlayan herkesin 24 saniye süresi var.Bu süre içerisinde sepetin içerisindeki topları alıp potadan geçirmeniz gerekiyor.Bunun için klavyenizin Space yani boşluk tuşu ile sağ ve sol oklardan yararlanıyorsunuz.
İlk yapmanız gereken mavi play işaretine mouse ile tıklamanız.Ardından oyun başlıyor.
Duracağınız yeri tam olarak ayarladıktan sonra farenin sol tuşuna basılı tutarak pozisyon alabiliyorsunuz.Ardından da sağ tuşu ile topu potaya atıyorsunuz.Yeni toplar arkanızdan otomatik olarak geliyor.
Bu işlemi mouseden yapabildiğiniz gibi klavyeden de yapabilirsiniz.Klavyenizin boşluk tuşu topu potaya fırlatmanızı sağlıyor.
24 saniye içerisinde attığınız basketler sayı olarak hanenize yazılıyor.Bu süre içerisinde mümkün olduğunca çok topu potadan atmak zorundasınız.
Google Londra 2012 basketbol Olipiyat Oyunlarını Logosuna Taşıdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder